Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Παντρεύτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Έγινε το Σάββατο ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.
Με… πάνω από μία ώρα καθυστέρηση έφτασε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Φορώντας ένα λευκό νυφικό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ έλαμπε από ευτυχία.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονταν γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο. Βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, είχαν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, ένα Ζ για τη Ζωή και ένα Α για τον Απόστολο που περιπλέκονται μεταξύ τους.



Μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Κουμπάροι είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. 
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αλλά και κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ο σύντροφός της είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου