Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση για τις δράσεις digi-content & digi-retail από την εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΕ, του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, οργανώνει εκδήλωση, για την παρουσίαση των προγραμμάτων digi-retail και digi-content στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 6:00 μμ στο επιμελητήριο Φθιώτιδας – Όθωνος 3, Λαμία.
Τα στελέχη της εταιρείας θα κάνουν την παρουσίαση των παραπάνω προγραμμάτων και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.
Οι παραπάνω δράσεις αφορούν στην ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου και ψηφιακού περιεχομένου για την υλοποίηση επενδύσεων στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών. Οι δράσεις χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και υλοποιούνται από την ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΕ (www.digitalaid.gr) του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (www.ypoian.gr).
1. Η Δράση digi-retail, απευθύνεται στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και ενισχύει την αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών με σκοπό την αναδιοργάνωση των επιχειρήσεων, την εξοικονόμηση πόρων αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης του κύκλου εργασιών τους με χρήση προηγμένων τεχνολογιών.
2. Η Δράση digi-content αφορά επενδύσεις σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας για ανάπτυξη ψηφιακού περιεχομένου.
Οι δράσεις προκηρύχθηκαν την Παρασκευή 19/11/2010 και η υποβολή αιτήσεων
για τη Δράση digi-content αρχίζει στις 6/12/2010 και λήγει στις 14/1/2011, ενώ
για τη Δράση digi-retail αρχίζει στις 14/1/2011 και λήγει στις 15/2/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου