Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεισε ο εθνικός δρόμος Αθηνών-Λαμίας-Θεσσαλονίκης. Στις εταιρείες που διαχειρίζονται τα διόδια οι ευθύνες, σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς

Ενώ τα συνηθισμένα προβλήματα παρατηρούνται στο εθνικό επαρχιακό δίκτυο της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας, προβλήματα που παρουσιάζονται συνήθως από μια τέτοια χιονόπτωση, στην ΠΑΘΕ, στο εθνικό δίκτυο έκλεισε ο δρόμος!
Προβλήματα παρουσιάζει ο εθνικός δρόμος και στο ύψος των Θερμοπυλών που είναι μεν ανοιχτός αλλά η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς υπεύθυνες για τον καθαρισμό του εθνικού δρόμου είναι οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα διόδια, εκτός από το κομμάτι, έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα από την Ανθήλη μέχρι και τις Ράχες Φθιώτιδας που είναι υπεύθυνη η ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ
Συγκεκριμένα, το κομμάτι του εθνικού δρόμου από Αθήνα μέχρι Ανθήλη υπεύθυνη είναι η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ενώ από τις Ράχες και μετά είναι οι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, είναι στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, στην Πελασγία, στο 255 χλμ του δρόμου, όπου έχει "διπλάσει" νταλίκα και ο δρόμος από τις πρωινές ώρες είναι κλειστός. Γίνονται προσπάθειες για ν΄ανοίξει ο εθνικός δρόμος αλλά η κατάσταση θεωρείται απαράδεκτη, όταν με το πρώτο χιονάκι, δεν είναι δυνατό η Ελλάδα να κόβεται στα δύο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες έχει ανοίξει ένα κομμάτι από κάθε λωρίδα αλλά τα αυτοκίνητα περνάνε μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Το πρόβλημα εντοπίζεται από το 255 χλμ. μέχρι το 259 χλμ. του εθνικού δρόμου. 
Πηγή  lamianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου