Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Εμπαιγμός των κατοίκων της νότιας Καρυστίας



Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Νομοσχεδίου: «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση - Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών - Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας».

Αρχικά αναφέρθηκε στα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπερχρεωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι άνεργοι νέοι και εστίασε στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, που αναφέρεται στις αβεβαιότητες της ελληνικής οικονομίας.
Επί του Νομοσχεδίου, ο βουλευτής της Εύβοιας δήλωσε ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα το καταψηφίσει ιδιαίτερα για το τρίτο κεφάλαιο, που αναφέρεται στα Δάση. Σημείωσε όμως ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα υπερψηφίσει αρκετά άρθρα, που διευθετούν και αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα όπως χαρακτηριστικά αυτό των οικοδομικών συνεταιρισμών.
Τέλος, αναφέρθηκε στην μη αποδοχή της τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό της νότιας Καρυστίας και δήλωσε πως αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αναξιοπιστίας της Κυβέρνησης και του Υπουργείου, αφού επανειλημμένως, σε συναντήσεις με βουλευτές και εκπροσώπους του Δήμου και Φορέων, είχε αναληφθεί η δέσμευση επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου