Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η συνέντευξη της ημέρας

Ξυνίδης ξεκαθαρίζει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η συνέντευξη της ημέρας πιστεύουμε ότι είναι αυτή που έδωσε στο Flash και στην Νικόλ Λιβαδάρι, o Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για την γνωστή υπόθεση πώλησης της ΔΕΗ και τις επιθέσεις που δέχεται η ΓΕΝΟΠ, ως συνδικαλιστικό κίνημα.
Μάλιστα είναι κοινή διαπίστωση ότι τα ΜΜΕ βάλθηκαν να κάνουν ένα πόλεμο χωρίς προηγουμένου στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, με αφορμή την δήλωση του προέδρου της κ. Φωτόπουλου σχετικά και με το μήνυμα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ακόμη και στην κρατική ΝΕΤ 105,9 η πρωινή δημοσιογράφος, άλλωστε είναι γνωστή όταν πριν μερικά χρόνια μίλαγε για «-άκη», χλεύαζε και ειρωνευόταν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Σε πολλούς Ραδιοφωνικούς σταθμούς, πολλοί δημοσιογράφοι βγάζουν «αγανακτισμένους» πολίτες στην λογική του «κοινωνικού» αυτοματισμού και κατηγορούνε την ΓΕΝΟΠ και τους δημόσιους υπάλληλους γενικά.
Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι από τα δύο συμφέροντα ήθελα να εξυπηρετήσουν οι δημοσιογράφοι.
Την την επίτευξη τον στόχων των «αεριτσίδων» όπως σωστά τους χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ;  ή Υπηρεσίες λιβανίσματός στην Κυβέρνηση;  Στην πρώτη περίπτωση καλά κάνουν,για αυτό πληρώνονται, να το πουν όμως (το χρειαζόμαστε;)  Στην δεύτερη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΣ., αλλός είναι ο ρόλος σας.
Με την συνέντευξη στο FLASH και του στην Νικολ Λιβαδάρι, η οποία έδειξε να τα χάνει από τις απαντήσεις που έπαιρνε, γιατί δεν το περίμενε, η ίδια λίγο νωρίτερα είχε βγάλει το εκτελεστικό γραμματέα της ΓΕΝΟΠ κ Ρίζο και του έκανε ιδεολογική επίθεση- μάθημα παθητικής αναμονής και δεκτικότητας των αποφάσεων του ΔΝΤ. - Για αυτό τον λόγω θεωρούμε ότι είναι η συνέντευξη της ημέρας, γιατί η αποτίναξη της παθητικότητας απέναντι  στις αποφάσεις - συστάσεις  του ΔΝΤ προέρχετια από το ΠΑΣΟΚ.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ( αναλυτικά και με κάθε επιφύλαξη
για την μεταφορά από μια ραδιοφωνική συνέντευξη)  είπε:

Υπάρχουν κοιτάσματα  λιγνίτη, τα οποία δίνονται αυτή την στιγμή με διαγωνισμούς που τρέχουν, (βλέπε Βέβη Φλώρινας) και όσοι θέλουν μπορούν να μετέχουν να τα πάρουν. Κατόπι να προχωρήσουν σε επενδύσεις, ώστε να κάνουν νέα εργοστάσια. Λέμε όχι στα έτοιμα εργοστάσια της ΔΕΗ. Αν θέλουν μπορούν να κάνουν νέα εργοστάσιο.ΟΧΙ στα έτοιμα φιλετα.
Όσο αφορά για την συνεργασία του με την ΓΕΝΟΠ είπε ότι είναι άψογη, γιατί η κυρία Λιβαδάρι στην ερώτηση του πέταξε την «μπκτή» ότι έχετε "προσωπική πήρα" από την ΓΕΝΟΠ.
Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν δικαιολόγησε την υπερβολική φρασεολογία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και μίλησε ότι χρειάζεται να έχουν ένα άλλο λόγω στην σημερινή εποχή και το ζητούμενο δεν είναι να απαξιωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου