Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: "Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή. Πήραμε εντολή τετραετίας"Τη σιγουριά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε εντολή τετραετούς διακυβέρνησης της χώρας εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας με τις δηλώσεις του από την πλατεία Κλαυθμώνος στο συγκεντρωμένο πλήθος που πανηγυρίζει τη νίκη του κόμματος.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας:
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γι' αυτή τη μεγάλη νίκη.

Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη κι αισθάνομαι σήμερα δικαιωμένος γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε σήμερα μια καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή για να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε στο χτες.
Να καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις.
Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας.
Η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκει στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου. 
Φίλες και φίλοι, έχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά έχουμε και στέρεο έδαφος. Έχουμε προοπτική, η ανάκαμψη απ' την κρίση δε μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό. Να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη με την ανάπτυξη να έχει κοινωνικό πρόσημο. Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι εντολή να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της φαυλότητας και της διαφθοράς. 
Θα κριθούμε στα επόμενα τέσσερα χρόνια για το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε από αύριο κιόλας.
Αύριο θα συνεχίσουμε μαζί με τον Πάνο Καμμένο τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν επτά μήνες.
Από αύριο ξεκινάμε το μεγάλο αγώνα. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου