Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιοι βουλευτές εκλέγονται στην Εύβοια;Τελείωσαν οι καραμπόλες και η «μπίλια» έκατσε και  φέρνει την Ζωή Λιβανίου στην βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ να εκπροσωπείται με τέσσερις βουλευτές στην Εύβοια ενώ το ΚΚΕ χάνει την έδρα του.


Με καταμετρημένο το 100% στην Εύβοια και  μέχρι να ολοκληρωθεί το 100% της επικράτειας, ο ΣΥΡΙΖΑ εναλλασσόταν με  τρεις ή τέσσερεις βουλευτές,  ενώ από ένα εκπρόσωπο είχαν στην βουλή οι Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή και  ΚΚΕ να χάνει ή να κερδίζει την έδρα ανάλογα από αργά χθες το βράδυ.

Το τελικό αποτελέσματα έφερε, το ΚΚΕ να χάνει την έδρα στην Εύβοια (εκλέγει σε άλλο νομό βουλευτή) και την έδρα την παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ που πλέον εκλέγει 4 βουλευτές.

Αναλυτικά η Εύβοια στη νέα βουλή θα εκπροσωπηθεί από τους Ευάγγελο Αποστόλου, Γιώργο Ακριώτη, Αναστάσιο Πρατσόλη και Ζωή Λιβανίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το Σίμο Κεδίκογλου για τη Νέα Δημοκρατία και τον Νίκο Μίχο για τη Χρυσή Αυγή .

Δεν επανεκλέγονται οι Βαγγέλης Μαυραγάνης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Γιώργος Μαρίνος που δεν πήραν έδρα στην Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου