Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΤΑΜΙ λέει όχι στις εκλογές. Θεωρεί ότι δεν θα δώσουν λύση στα προβλήματα της χώρας!!! Πόσο ρηχό είναι !!!!

Στην ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΟΤΑΜΙ ΕΥΒΟΙΑΣ και οι εθελοντές του, την Κυριακή στις 14/12 και ώρα 13.00, στο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου παραλίας Χαλκίδας, με καλεσμένο ομιλητή τον Ανεξάρτητο Δημοκρατικό Βουλευτή Π. Τατσόπουλο, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο διενέργειας βουλευτικών εκλογών, ενώ πολλοί από τους απλούς πολίτες που παρευρέθηκαν τόνισαν πως το Ποτάμι πέρα από το θέμα των εκλογών θα πρέπει να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας, π.χ. στην ερήμωση της υπαίθρου και την έλλειψη πρωτοβουλιών από τους νέους στην πρωτογενή παραγωγή.

Η πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απο την παρούσα Βουλή και εκλογές το Νοέμβριο του 2015, η πρόταση αυτή συζητήθηκε και έγιναν πολλές τοποθετήσεις,ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις, ενώ οι περισσότεροι εθελοντές συμφώνησαν με την πρόταση αυτή. Στην συνάντηση ακούστηκε ξεκάθαρα ότι Το ΠΟΤΑΜΙ θεωρεί οτι η διενέργεια πρόωρων εκλογών στην παρούσα οικονομική συγκυρία, δε θα δώσει λύση στα τεράστια προβήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και σίγουρα αν δεν προηγηθεί αλλαγή του εκλογικού νόμου και του συντάγματος.

Το ΠΟΤΑΜΙ, αν έχει την εκλογική δύναμη, μετά τις εκλογές, να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή, θα συνεργαστεί με όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις και με το πρώτο κόμμα.
Η κουλτούρα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι η αρχή της εθνικής συνεννόησης και της συνεργασίας στην αντιμετώπιση των μεγάλων και σοβαρών εθνικών προβλημάτων.
Τέλος ο κ. Τατσόπουλος ερωτήθηκε για την στάση που θα κρατήσει εκείνος σαν βουλευτής κατά την εκλογή του ΠΔ και για πιο λόγο έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου