Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου του Βαγγέλη Αποστόλου στην Εύβοια είναι:

Ακριώτης Γιώργος 

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Πρ.Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εύβοιας και της ΕΛΤΕΕ. Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Πρ. Γραμματέας στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Μέλος ΔΣ της ΔΟΠΠΑΧ. Ενεργό μέλος τουΔικτύου Αλληλεγγύης Χαλκίδας. Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ



Αλατζάς Γιάννης
Αγρότης-κουρέας. Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στην Κήρινθο όπου και κατοικεί. Σπούδασε Οικονομία και διοίκηση και πήρε πτυχίο ΟΑΕΔ ως Ηλεκτροτεχνίτης. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα των νέων αγροτών από το 2010. Παντρεμένος με 3 παιδιά.
Μέλος της Ομάδας Λαϊκής Επιτροπής για το νερό στην Κήρινθο. Το 2010 διετέλεσε τοπικός σύμβουλος στην Κήρινθο.
Βουκούτης Αναστάσιος

Υπάλληλος ΔΕΥΑ Χαλκίδας. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Τελείωσε το Γυμνάσιο και τη Μέση Τεχνική Σχολή «ο Δημόκριτος», τμήμα Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στη Χαλκίδα. Έχει εργαστεί ως Γ’ μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού από το 1976-1986.
Από το 1987 ασκεί το επάγγελμα του συντηρητή-εργοδηγού μηχανολογικού εξοπλισμού σε διάφορες εταιρίες με τελευταία τη ΔΕΥΑ Χαλκίδος από το 1995 έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Στούπα και κατοικεί στα Ψαχνά. Έχουν ένα γιό. Από το 1990 εκλέγεται ανελλιπώς στο ΔΣ του κλαδικού σωματείου των πρακτικών μηχανικών συντηρητών – θερμαστών νομού Ευβοίας.
Από το 2004 είναι μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Χαλκίδος.
Από το 2010 είναι μέλος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος και πρόεδρος του παραρτήματος Ευβοίας. Από το 2011 είναι μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Γεωργακόπουλος Δημήτρης
Δημοτικός Υπάλληλος. Αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου των υπαλλήλων των Δήμων της Εύβοιας για πολλά χρόνια με σημαντική συμβολή στην οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών τους. Σήμερα εργάζεται στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων. Η υπηρεσιακή του καριέρα ξεκίνησε στον Δήμο Βύρωνα όπου ήταν για δέκα χρόνια διευθυντής αθλητισμού. Είναι πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Δήμους.


Γιαλού Κατερίνα
Δρ. Χημικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου και κατοικεί. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου (Ph.D) από το ΑΠΘ, με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια. 
Στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων εργάστηκε ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης στις Πολυτεχνικές Σχολές Θεσσαλονίκης, Πάτρας και στο ερευνητικό Κέντρο “ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος”. Παράλληλα συμμετείχε στη δημιουργία εφαρμογών πολυμέσων με θέμα “Καινοτόμες Τεχνολογίες και Συστήματα Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Ασφάλειας”. Διαθέτει δεκαετή διοικητική εμπειρία στη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών από τη θέση της Διεύθυνσης Λειτουργιών Εργοστασίου. Tα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων με αντικείμενο τη μελέτη διασποράς αερίων ρύπων στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Γκότσης Λεωνίδας
Πρόεδρος Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και επισιτισμού Ν.Ευβοίας. Μεγάλωσε στη Δάφνη Αυλωναρίου Ευβοίας και από το 1997 έως σήμερα μένει στο Βασιλικό. Παντρεμένος με τη Βίκυ Αναγνωστοπούλου και έχουν δύο παιδιά, την Άννα Μαρίνα και τη Δήμητρα. Δραστηριοποιείται στο Νομό Εύβοιας από μικρό παιδί, έχει διατελέσει το 89-91 γραμματέας νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στο Αλιβέρι και το 2006 αναπληρωτής γραμματέας ΠΑΣΟΚ στο Δ. Ληλαντίων. Δραστηριοποιήθηκε ακόμα σε συνδικαλιστικούς φορείς στον κλάδο του επισιτισμού στην Αθήνα. 
Από το 2003 οργάνωσε και ίδρυσε το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Από το 2003-2009 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, με συμμετοχή σε όλους τους αγώνες του σωματείου. Από το 2009 έως σήμερα είναι πρόεδρος του Σωματείου, μέλος του εργατικού κέντρου Ευβοίας και μέλος στην Ομοσπονδία Επισιτισμού Ελλάδος. Έχει διατελέσει για 1 χρόνο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων στο 3ο Νηπιαγωγείο Βασιλικού στο Ολοήμερο Συμμετοχή- Οργάνωση στο συνδυασμό του Δήμου Ληλαντίων με τον κ. Καρυστινό.
Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Πιλάτη το 2003.

Θάνου Γιάννα
Συνταξιούχος εθνικής Τράπεζας. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Πασβαντίδη και μητέρα τριών παιδιών. Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Νομικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Σπουδάζοντας εργάσθηκε σαν καθηγήτρια Αγγλικών και Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου. Κατόπιν προσελήφθη στην Εθνική Τράπεζα από όπου και συνταξιοδοτήθηκε σαν Υποδιευθύντρια.
Μετά τη συνταξιοδότηση για μία πενταετία διατέλεσε σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ασφαλιστικός σύμβουλος. Διετέλεσε μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς από το 1989 και σήμερα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εργαζόμενη στην Εθνική Τράπεζα δραστηριοποιήθηκε στον ΣΥΕΤΕ και στην ΟΤΟΕ. Δραστηριοποιήθηκε στους πολιτιστικούς φορείς του τόπου κατοικίας της και υπήρξε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του πρώην Δήμου Ανθηδώνας Ευβοίας.
Θεολόγου Μαρίνα
Φιλόλογος. Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκτός από τις σπουδές της, έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια που αφορούν τον εκπαιδευτικό τομέα. Συγκεκριμένα, έχει λάβει μέρος στα σεμινάρια «Γλώσσα και αλήθεια στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία» (2008-2009), «5 Μαθήματα ελληνικής γλώσσας- Η διδασκαλία της γλώσσας στο σχολείο»(2009, με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη) και «Διδακτική Αρχαίων Ελληνικών Γυμνασίου» (2010) που έλαβαν χώρα στην Αθήνα.


Καλατζής Γιώργος
Συνταξιούχος ΟΤΕ. Γεννήθηκε το 1953 στην Αιδηψό, όπου μένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την έμπορο Ντίνα Κιάτου και έχουν μία κόρη, την Τζένη, δικηγόρο.
Συνταξιοδοτήθηκε από τον ΟΤΕ το 2013. Για 4 χρόνια (2007 – 2010) ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμου Αιδηψού με τον συνδυασμό της Λίνας Αλεξίου.


Καρατζούδης Γιάννης
Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Γεννήθηκε στην Δράμα. Από το 1967 είναι κάτοικος στη Λίμνη Ευβοίας. Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει συνδικαλιστική ασχολία στο φοιτητικό κίνημα και συμμετοχή σε όλους τους Λαϊκούς αγώνες μέχρι σήμερα. Ενεργή συμμετοχή είχε για πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ,όπως και συμμετοχή σε όλους τους συλλόγους της πόλης του. Διετέλεσε μέλος στους φοιτητικούς συλλόγους, πρόεδρος της κιν/γραφικής Λέσχης Λίμνης, πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνων Λίμνης, πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού, του Γυμνάσιου, του Λυκείου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λίμνης μέλος του συμβουλίου περιοχής Λίμνης, Επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Λίμνης «Μαζί στον Δήμο», μέλος του δ.σ του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης, μέλος του δ.σ Ολυμπιακού Λίμνης, πρόεδρος μηχανικών Β. Ευβοίας, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λίμνης. 
Διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λίμνης, επικεφαλής συνδυασμού δημοτικού συνδυασμού, μέλος του συμβουλίου περιοχής Λίμνης μέλος της ΤΕΔΚΕ Ευβοίας.

Κάργας Βασίλης

Συνταξιούχος ΗΣΑΠ. Γεννήθηκε στο Αργυρό Ευβοίας εκεί πήγε στο δημοτικό σχολείο και τελειώνοντας έφυγε για το Αλιβέρι στο εξατάξιο εκείνη την εποχή γυμνάσιο. Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός. Συγχρόνως από το τρίτο έτος εργαζόταν ως μαθητευόμενος στους ηλεκτρικούς σιδηρόδρομους (με μια παύση 26 μήνες για φαντάρος) και μετά από τριάντα έξι χρόνια υπηρεσία συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, τον Τάσο μηχανολόγο μηχανικό και την Εύη φιλόλογο. Διετέλεσε μέλος ελεγκτικής επιτροπής στο σωματείο ηλεκτρικών σιδηροδρόμων (ΗΣΑΠ). 
Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του πολιτιστικού συλλόγου αργυρού ο οποίος ιδρύθηκε το 1977, όπου διετέλεσε και πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου. Ήταν πρόεδρος της κοινότητας αργυρού τελευταίος πριν την ένταξη στο σχέδιο Καποδίστριας και πρόεδρος τοπικού συμβουλίου (στην πρώτη τετραετία εφαρμογής του) όπου μετά από δύο χρόνια θητείας παραιτήθηκε καταγγέλλοντας το. 
Κότσαρη Αντωνία
Η Αντωνία Κότσαρη γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1958 όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος Βοηθός Ακτινολόγου Μέσης Εκπαίδευσης του Δημοσίου. Είναι παντρεμένη με τον Ταξή Θεόφιλο, συντηρητή, και μένουν στο Μπούρτζι. Έχουν δύο παιδιά, το Στέλιο και τον Κων/νο. Για 8 χρόνια ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος σε κατάστημα πώλησης χονδρικής-Λιανικής. Σήμερα είναι άνεργη. 
Κουλούρης Γιώργος
Ιατρός Πνευμονολόγος. Κατάγεται από το Αυλωνάρι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1981. Εντάχθηκε το 1975 (Ρήγας Φεραίος, Ε.Α.Ρ. (1988 1992). Σήμερα ανήκει στην Κοινωνική Συμφωνία. Διετέλεσε από το 1984 έως το 1988 διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου αγροτικών ιατρών του Νομού Ευβοίας. Το 2000 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ελεγκτών Ιατρών. Ασχολήθηκε και ασχολείται με την προαγωγή υγείας και έχει συνεργαστεί με Δήμους για την ρύπανση του περιβάλλοντος και τις επιπτώσεις στην υγεία (Δήμος Ταμυναίων 2007, Δήμος Μεγαλόπολης 2009). Έχει ασχοληθεί με θέματα κοινωνικής ένταξης και ενσωμάτωσης μεταναστών σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Αγίων Αναργύρων 2008, Μοσχάτο 2013 μέχρι σήμερα). Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 2004, Κύμη Ευβοίας.
Κρητικός Νίκος
Γεωπόνος, υπάλληλος Δήμου Σκύρου. Από το 1999 βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της μητέρας του Θεοδοσίας Κάραλη- Κρητικού στην Σκύρο όπου και κατοικεί. Σήμερα εργάζεται ως γεωπόνος στο Δήμο Σκύρου, ως υπεύθυνος για το Σκυριανό Αλογάκι και για περιβαλλοντικά θέματα και τεχνικός υπεύθυνος για το πρόγραμμα Life που υλοποιείται μεταξύ Δήμου Σκύρου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τίτλο: LIFE09NAT/GR/000323 «Επιδεικτική εφαρμογή της προσέγγισης «Σχέδιο Δράσης για τη Βιοποικιλότητα», για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας της Σκύρου». Μέλος του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Σκύρου, και μέλος της Ένωσης Πολιτών Σκύρου.
Είναι από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος μέχρι σήμερα, του σωματείου με τίτλο: «Ένωση Μικρόσωμης Φυλής Αλόγων Σκύρου» που ασχολείται με την τήρηση του γενεαλογικού βιβλίου της φυλής και εν γένει με την προστασία και βελτίωση της. Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος του γενεαλογικού βιβλίου.
Κυράνας Παναγιώτης
Καθηγητής μαθηματικός. Γεννήθηκε στους Καθενούς Ευβοίας, τελείωσε το Δημοτικό στην Ερέτια Ευβοίας και το πρακτικό Λύκειο στη Χαλκίδα. Σπούδασε Μαθηματικά και πήρε το πτυχίο του απο το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας. 
Εργάσθηκε σαν καθηγητής στη Β’ αθμια εκπαίδευση επί 35 χρόνια και σήμερα είμαι συνταξιούχος. Ανέπτυξε συγγραφική δραστηριότητα στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία απο το 1980 και μέχρι σήμερα και συμμετέχει σε όλα τα συνέδρια της Ε.Μ.Ε με εισηγήσεις, καθώς και σαν μέλος της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής των συνεδρίων. Συνδικαλίστική δράση είχε στην Ε.Μ.Ε.


Κωστάλας Γιώργος
Ιάτρος Παθολόγος (διδακτωρ Εθνικου και Καποδιστριακου Πανεπιστημίου Αθηνων). 
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1959. Είναι παντρεμένος με δύο αγόρια, η σύζηγος του είναι νοσηλεύτρια στο Γ.ΝΝ Χαλκίδας. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κλουζ Ναπόκα Ρουμανίας την ειδικότητα του Παθολόγου. Έλαβε διαδοχικά από την Παθολογική του Γεν.Νος. Χαλκίδας και την Α’ Πανεπιστημιακή Προπαιδευτική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. Επί 19 έτη υπηρέτησε σαν ιατρός στο παράστημα του ΙΚΑ Χαλκίδας στο Βασιλικό Χαλκίδας. Παράλληλα ασκούσε και ιδιωτική ιατρική. Σήμερα συνεχίζει να ασκεί ιδιωτική ιατρική στο ιατρείο του και παράλληλα είναι ιατρός στο Γηροκομείο Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας. Επί 8 έτη διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και παράλληλα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δήμο Ληλαντίων. 
Μιχαήλ Κώστας
Ιδιωτ. Υπάλληλος (ασχολείται με πωλήσεις). Ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ, γεννήθηκε το 1965 στη Χαλκίδα, όπου και κατοικεί μόνιμα. Κατάγεται από το Θεολόγο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, την Εύη και τον Χάρη. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εδώ και τριάντα χρόνια εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων.




Μόκκα Ειρήνη
Πολιτικός Επιστήμονας, Φοιτήτρια Παιδαγωγικών. Μεγάλωσε στην Χαλκίδα, σε μία αριστερή οικογένεια. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία. Εντάχθηκε στην Αριστερά το 2002 στην Νεολαία ΣΥΝ, στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει εργαστεί σε εταιρίες δημοσκοπήσεων και ως συνεργάτης βουλευτή σε θέματα παιδείας. Τώρα εργάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ και σπουδάζει στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του ΕΚΠΑ. Από το 2006 συμμετέχει στις εκλογικές μάχες, στην Εύβοια πάντα. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Τσιρτσιρίδη από την Σινασσό Ιστιαίας.

Μπουρμάς Γιάννης 
Ξυλογλύπτης. Ο Γιάννης Μπουρμάς γεννήθηκε στη Σκύρο το 1960 από μητέρα Σκυριανή και από πατέρα Ευβοιώτη, από τον Κούτρουλα Μετοχίου. Ο πατέρας του ήταν αγωνιστής της αριστεράς και διώχθηκε για τις ιδέες του. 
Ο Γιάννης Μπουρμάς, βιοπαλαιστής από τα παιδικά του χρόνια, ασχολήθηκε με την παραδοσιακή ξυλογλυπτική και ζεί μέχρι σήμερα εργαζόμενος στη Σκύρο, συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά του νησιού. Ενταγμένος στην Αριστερά από τα νεανικά του χρόνια, είναι ενεργό μέλος της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σκύρο. 
Έχει υπάρξει υποψήφιος του Συνασπισμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες σχεδόν τις εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία 15 χρόνια σε νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο.

Ντούμπα Σταυρούλα
Έμπορος. Η Σταυρούλα Ντούμπα γεννήθηκε στα Τρίκαλα και κατοικεί στη Ν.Αρτάκη όπου είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσουράπα, καθηγητή, και έχουν δύο κόρες τη Σμαράγδα, 25 ετών, και την Κωνσταντίνα 22 ετών.
Διατηρεί κατάστημα ρούχων στην Ν.Αρτάκη από το 1996 μέχρι και σήμερα.
Είναι πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ν. Αρτάκης και είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας.
Παπαδιώτης Θανάσης
Αρχιτέκτονας μηχανικός. Γεννήθηκε στην Ιστιαία της Ευβοίας το 1969. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου, απ’ το οποίο αποφοίτησε το 1994, αποκτώντας το δίπλωμα του Αρχιτέκτονα – Μηχανικού. Ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία, επέστρεψε στην Ιστιαία, οπού εργάζεται από το 1996 έως σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας ‘’Τεχνικό Γραφείο’’ ιδιωτικών έργων και μελετών δημοσιών έργων. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Λίτσα και έχει δυο παιδιά, τον Στάθη και την Κατερίνα. Είναι μέλος του ΤΕΕ. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Διπλωματούχων Μηχανικών Βορείου Ευβοίας.

Παπαδοπούλου Γαρυφαλλιά

Οδοντίατρος. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1958 και είναι κόρη του ξυλουργού Κώστα Παπαδόπουλου. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠ Αθηνών και μητέρα δυο αγοριών. Από το 1983 έως το 2004 εργάστηκε και στο οδοντιατρικό τμήμα του ΙΚΑ Χαλκίδας (Πλατεία Αγίας Βαρβάρας). Στη συνέχεια και έως τον Μάρτιο του 2014 άσκησε καθήκοντα ελεγκτού στη ΝΜΥ Χαλκίδας – ΕΟΠΥΥ (κτίριο οδού Τσιριγώτη). Την περίοδο 2006-2007 διετέλεσε Αναπληρώτρια Διευθύντρια στη ΝΜΥ Χαλκίδας. Η επαγγελματική της διαδρομή της προσέφερε γνώσεις στα θέματα υγείας του νομού.

Ποδάρας Στέλιος

Ιατρός Πνευμονολόγος. Γεννήθηκε στην Ερέτρια και κατοικεί στην Χαλκίδα. Διευ/ντής Πνευμονολογικού Τμήματος Γ. Νοσοκομείου Χαλκίδας
Πρώην Εκπρόσωπος των Γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ. Νοσοκομείου Χαλκίδας
Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου του Δήμου Ερετρίας κατά την τετραετία 1999-2002

Σαράφης Σταύρος
Φαρμακοϋπάλληλος. Γεννήθηκε το 1981 στην Χαλκίδα όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμπορίας και Διαφήμισης κι έχει Master στο Marketing και τις Δημόσιες σχέσεις από το πανεπιστήμιο του Sheffield. Εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια και έχει διατελέσει ταμίας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ανήκει στην τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας και είναι εκλεγμένο μέλος της Γραμματείας ως μέλος της ομάδας τύπου της οργάνωσης.
Σπανομαρκίδης Νίκος

Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Κάρυστο όπου και κατοικεί. Σπούδασε την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου ζούσε και εργαζόταν έως το 1985. Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στην αριστερά και ανέπτυξε κινηματική δράση στα πλαίσια της Ομογένειας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1985, εργάστηκε στην μηχανογράφηση μεγάλων εταιρειών στην Αθήνα ("BURROUGHS HELLAS","ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ","EUROBANK") έως και το 2009. Παράλληλα συνέχισε την κινηματική του δραστηριότητα την οποία εξασκεί μέχρι και σήμερα. Σήμερα ανήκει και δραστηριοποιείται στην Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, έχει ενεργή συμμετοχή στην τοπική κοινωνία, και ασχολείται με γεωργικές εργασίες. Διετέλεσε μέλος του σωματείου εργαζομένων της Τράπεζας Εργασίας με σημαντική δράση.

Σταυρινός Λευτέρης
Γεωπόνος-Εδαφολόγος (Ph.D).Γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στη Χαλκίδα. Έγγαμος με την Αγγελική Σκούρα από το 1983 είναι πατέρας τριών τέκνων. Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1973, εργάστηκε ως Γεωπόνος Δ.Υ. από το 1980 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αναγνωρίστηκε Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών – Εδαφολογίας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το 2000 και έως Προϊστάμενος στη Δ/νση Σχεδιασμού – Προγραμματισμού Εγγ/κών Έργων του ΥΠΑΑΤ συνταξιοδοτήθηκε στις 31/12/2012. Έλαβε μέρος σε πολλές διακρατικές επιτροπές, έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει πλήθος επιστημονικές εργασίες σε ξένα fora. Εντάχθηκε στο Συνασπισμό και από της ίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης πρωτοστατεί στην οργάνωση μελών και σε επιτροπές Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Φυσικών Πόρων. Σήμερα είναι Μέλος της Γραμματείας Ο.Μ. Χαλκίδας, της Νομ. Επιτροπής Εύβοιας και εκπρόσωπος στην Περιφερειακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς & Εύβοιας. Διετέλεσε ως εκπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εδαφολογικής Εταιρείας σε περιφερειακές και επιστημονικές επιτροπές προστασίας των εδαφικών και υδατικών πόρων της χώρας. Διετέλεσε ως Μέλος Περιφερειακών Συμβουλίων Διαχείρισης Υδατικών Πόρων και ως Συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού διαχείρισης υδάτων του ΠΑΑ – ΥΠΑΑΤ.
Τσολάκη Σοφία
Εκπαιδευτικός. Έζησε και μεγάλωσε στην Κάρυστο μέχρι που αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο το 2004. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός Α’βάθμιας εκπαίδευσης στη «Σχολή Ποριώτου» και εν συνεχεία, από το 2009 έως και σήμερα, εργάζεται σε δημόσια δημοτικά σχολεία. Παράλληλα, ασχολήθηκε με την ειδική αγωγή και έχει εξειδικευτεί σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Μεταξύ άλλων έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τον σχεδιασμό και υποβολή ενός προγράμματος Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων, τη Διαχείριση ζητημάτων μάθησης και συμπεριφοράς, τις Βασικές αρχές του εκπαιδευτικού δράματος στο Δημοτικό Σχολείο και τη Δια Βίου Μάθηση και εκπαίδευση ενηλίκων.
Από τον Οκτώβριο του 2013 εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός της Α’βάθμιας εκπαίδευσης στο 101ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του εκπαιδευτικού κλάδου για τη στήριξη της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.
Χατζηπάκου Παναγιώτα 
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π-1979.Παντρεμένη με τον Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ. Έχει δύο παιδιά μηχανικούς και ζει από το 1989 στον ΑΓ.ΛΟΥΚΑ -ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Είναι δημόσιος υπάλληλος και υπηρέτησε ως Προισταμένη στη Πολεοδομία ΚΥΜΗΣ (17 χρόνια) και στη Πολεοδομία ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε.Ευβοίας στη ΧΑΛΚΙΔΑ στο Τμήμα Δομών Περ/ντος. Μελέτησε και επέβλεψε πολλά έργα στο νομό (Νομαρχιακό Μέγαρο- Ανάπλαση Βοιωτικής Ακτής-Λιμεναρχείο Χαλκίδας-Σχολεία-Γήπεδα κ.λ.π.). Είναι πρόεδρος του Σ.Α (Συμβούλιο Αρχ/κής) και αντιπρόεδρος ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ(Συμβούλιο Πολεοδ. Θεμάτων) του Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ. Διετέλεσε πρόεδρος των συλλόγων γονέων & κηδεμόνων των ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Ως πρόεδρος με την μαζική συμμετοχή των γονέων πέτυχε την ακύρωση της απόφασης ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Ήταν υποψήφια στη Κεντρική Αντ/πεία Τ.Ε.Ε. με την ΡΙΖΟΣΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.
Χρονόπουλος Κώστας
Ναυτεργάτης. Γεννήθηκε στην Αιδηψό το 1961. Τελείωσε τη σχολή εργοδηγών της Λαμίας. Εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στο ΚΚΕ εσωτερικού αργότερα στον ΣΥΝ Ειναι ιδρυτικό μέλος τού ΣΥΡΙΖΑ. Συμμετείχε σε δημοτικές κινήσεις της Αιδηψού. Δραστηριοποιείται στο τοπικό συνδικαλιστικό κίνημα. Εργάστηκε ως μηχανικός αυτοκινήτων διατηρώντας κατάστημα στην Αιδηψό. Τώρα εργάζεται στα φερυ μποτ στην Αιδηψό. Αρθογραφεί στον τοπικό τύπο και σε ιστολόγια αναδεικνύοντας τα τοπικά προβλήματα. Είναι μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου