Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Προβλήματα .. στη "Diavgeia"

Προβλήματα στη λειτουργία του τις τελευταίες τέσσερις περίπου ημέρες εμφανίζει το πρόγραμμα diavgeia.gov.gr, στο οποίο αναρτώνται όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης, προκηρύξεις του Δημοσίου και ότι αφορά τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού,

Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της σελίδας, γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης του ιστότοπου, καθώς δεν ήταν σχεδιασμένος να δεχτεί τον όγκο των πληροφοριών και επισκέψεων που δέχεται σε καθημερινή βάση. Όπως αναφέρει,  πρόκειται να γίνουν τροποποιήσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα - το πολύ σε ένα μήνα από τώρα- προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα “Διαύγεια” είχε εγκαινιάσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, ως δικτυακό τόπο στον οποίο όλοι οι δημόσιοι φορείς, υποχρεούνται να αναρτούν αποφάσεις στο διαδίκτυο και με στόχο τη συμμετοχή περίπου 12.000 φορέων και νομικών πρόσωπα. Μέχρι στιγμής αρκετές είναι η φορές που έχει παρουσιάσει δυσλειτουργίες, αποκόπτωντας το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου