Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Σωματείο Τσιμέντων καλεί τα μέλη του σε Γ. Συνέλευσης για την συμπεριφορά της ΑΓΕΤ


Η  ΑΓΕΤ- LAFARGE συνεχίζει την επιλεκτική εχθρική συμπεριφορά της, αποκλειστικά και μόνο απ’ όλο τον όμιλο, κατά των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας.

 
Μετά τις περικοπές στους μισθούς μας που πραγματοποίησε από το Μάϊο 2012, επικαλούμενη «μνημονιακές» διατάξεις, χθες 28-8-2012, μας επέδωσε επιστολή με την οποία μας καλεί σε συνάντηση στις 6-9-2012 προκειμένου, εκτός των άλλων, να συζητήσουμε και την πρόθεσή της για την «καθιέρωση εκ περιτροπής εργασίας για το προσωπικό του εργοστασίου από 1ης Οκτωβρίου 2012 έως 31ης Δεκεμβρίου 2012 καθώς επίσης και των σχετικών από το νόμο προβλέψεων που δύναται να εφαρμοστούν για το 2013».

Το Δ.Σ. του σωματείου μας στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:
 1)Το κάλεσμα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 5-9-2012 και ώρα 6:30΄ το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα «ενημέρωση και λήψη απόφασης να μην αποδεχτούμε οποιαδήποτε μορφή εκ περιτροπής εργασίας».
2)Να παραβρεθεί στη συνάντηση 6-9-2012 με την εταιρεία και να καταθέσει την θέση των εργαζομένων για  μη αποδοχή οποιασδήποτε μορφής εκ περιτροπής εργασίας.
3)Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας στις 6-9-2012 από 11:00΄ έως 15:00΄ και συγκέντρωση των εργαζομένων μπροστά από την αίθουσα σεμιναρίων του εργοστασίου.
 Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να παραβρεθείτε στη Συνέλευσή μας για να ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα κι όλοι μαζί να αποφασίσουμε για την αντιμετώπιση της νέας εχθρικής ενέργειας της ΑΓΕΤ-LAFARGE.


Για το Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     Κούκουρας Ηλίας                                                          Τραγουλιάς Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου