Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ


Η σκανδαλώδης ιδιωτική διεκδίκηση του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου κ. Θωμά και του αδελφού του, για την ‘’οικονομική  υποστήριξη’’ με 330.000€ του ιδιόκτητου Α.Ο Κύμης ανέδειξε ‘’για άλλη μια φορά’’ τον χαρακτήρα και την ποιότητα της Οικονομικής διαχείρισης της Δημοτικής πλειοψηφίας.

Ανάδειξε για άλλη μια φορά τις πραγματικές προθέσεις αλλά και το πολιτικό ποιόν των όσων σήμερα ‘’βαυκαλίζονται’’ ‘ότι προωθούν τα Δημοτικά συμφέροντα.
Των όσων σήμερα, φρόντισαν να καταλάβουμε καλύτερα, τι είναι ιδιωτικό και τι Δημόσιο συμφέρον.
Των όσων σήμερα υπερέβαλλαν εαυτούς για να διασύρουν το Δήμο Κύμης Αλιβερίου και ταυτόχρονα να διασύρουν το Αυτοδιοικητικό αξίωμα τους.
Δεν θέλουν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι τίποτα σήμερα δεν είναι όπως χθες – δυστυχώς για αυτούς , και ευτυχώς για τους πολίτες,- που πλέον κατάλαβαν αλλά και εμπέδωσαν, τις επιμελώς μέχρι σήμερα μύχιες πολιτικές προθέσεις τους.
Αντί λοιπόν να ζητήσουν ‘’ δημόσια συγνώμη ‘’ για τα σοβαρότατα ολισθήματα τους…..
Αντί να ζητήσουν ‘’ δημόσια συγνώμη’’ που παρέδωσαν τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου στην Πανελλήνια χλεύη , ανερυθρίαστα προσπαθούν να  ‘’επιστρέψουν’’.
Με τη συνδρομή ελαχίστων ‘’πρόθυμων ‘’ και δια μέσω σχολίων, δηλώνουν την πρόθεση τους, να μοιράσουν τη χορηγία τους, σ’ όλα τα Αθλητικά σωματεία του Δήμου.
 Όλα αυτά υπό το κράτος πολιτικού πανικού και των αποθεμάτων της οποιας πολιτικής υποκριτικής που  διαθέτουν.
Ο κ. Θωμάς και ο Α.Ο. Κύμης αυτοαναγορεύτηκαν ως διαχειριστές Δημόσιου χρήματος και επιθυμούν σφόδρα να γίνουν οι Μεγάλοι Χορηγοί του εκμαυλισμού και της αλλοτρίωσης των όσων εξαρχής απέκλεισαν, επιβάλλοντας την ‘’ιδιωτικοποίηση  των  χορηγιών ‘’.
 
Μάταια όμως !!!
Η ΔΕΗ οφείλει να ανακαλέσει άμεσα τη σκανδαλώδη γενναιοδωρια της.

Μετά δε την ανάκληση, η όποια εκ νέου χορηγία της, να αφορά το σύνολο των Αθλητικών σωματίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Αυτό είναι το ελάχιστο  που η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να πράξει, σεβόμενη την ιστορία της , τα Αθλητικά σωματεία της περιοχής και το σύνολο των Δημοτών μας.
  Εφ’ όσον κάποιοι δεν το πράττουν, ας το πράξει η ΔΕΗ.

Υ.Γ. Πόσο πολιτικός κυνισμός απαιτείται όταν εκτός από το Ταμυναικο, τον ΑΟ Αυλωναρίου, τα Κριεζά και ολες τις άλλες ομάδες αποκλείεις το Γυμναστικό  Σύλλογο Κύμης, λαμπρό Σωματείο πρωταθλητισμού, της ίδιας σου της πόλης?
                                                                                   
 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου