Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μπακογιάννη: Ναι, θα συνεργαστώ με τον Σαμαρά

Τι είπε πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
(Μετά την δήλωση αυτή της Μπακογιάννη αν φτιάχναμε τώρα την φωτογραφία που έχουμε στην κορυφή (που θα την φτιάξουμε την Δευτέρα) θα προσθέταμε.  Παίρνεις και την Ντόρα Δώρο!! )

Θετική στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά αλλά με προϋποθέσεις εμφανίστηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη η οποία υποστήριξε ότι πρέπει άμεσα να διαλυθεί το πελατειακό κράτος.
(Δηλαδή Ντόρα γίνε ποιο σαφής, ας πούμε να μην δέχονται οι αρχηγοί κομμάτων, σίδερα αλλά πρέσες από φίλους επιχειρηματίες).
 
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι επιβάλλεται η νέα κυβέρνηση να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και υποστήριξε ότι ο κόσμος δεν αντέχει σε νέους φόρους και νέα χαράτσια.
(Δηλαδή Ντόρα δεν ψήφισες το Μνημόνιο Νο1, ποσό μάλλον το Μνημόνιο Νο2 που βάζει θέματα Εθνικής κυριαρχίας και μισθούς εξαθλίωσης; Εμείς το ψηφίσαμε κορίτσι μου;) 

Στόχος της, όπως είπε είναι να μπουν στην Βουλή 12 με 15 βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ώστε «να είναι οι καταλύτες για την μείωση του αδηφάγου κράτους»
Η Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε να δοθεί ένα έκτακτο επίδομα σε όσους βρίσκονται στην ανεργία και όσο καιρό παραμένουν χωρίς δουλειά.
(Δηλαδή τώρα Ντόρα μου μας κάνεις την καλή, όταν ψήφιζες την μείωση του επιδόματος ανεργίας από τα 450€ σε 360€ ; Το ερώτημα να μας περνάς για μαλάκες παίζει;;)
 
Ενώ τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα επενδυτικό περιβάλλον για να έρθουν επενδύσεις από την Ευρώπη στη χώρα μας.  
(Δηλαδή "ένα επενδυτικό περιβάλλον" κάτι σαν μισθούς της Βουλγαρίας ή θέλουν ακόμη χαμηλότερα τα συμφέροντα που σε στηρίζουν!!!)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου