Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλίγο να καούν τα σπίτια Στουρνάρα-Παπαντωνίου

 «Παρανάλωμα του πυρός» λίγο έλειψε να γίνουν τα εξοχικά του Γιάννη Στουρνάρα και του Γιάννου Παπαντωνίου στην περιοχή Τρία Λαγγόνια στο Νότιο άκρο της Σύρου.

To σπίτι του Γ. Στουρνάρα
Το μεσημέρι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στη θέση Κάβος εξαπλώθηκε λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων και απείλησε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ αυτών και τα δύο πολυτελή σπίτια των πολιτικών.

Το σπίτι του Παπαντωνίου
Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαντωνίου από τότε που ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά βρίσκονταν συνεχώς στα τηλέφωνα με ανθρώπους που συνεργάζονται στο νησί. Έτσι λοιπόν υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και κάποιοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.
Το εξοχικό του κ. Παπαντωνίου είναι το νοτιότερο οίκημα της περιοχής, ενώ ακριβώς από πάνω είναι χτισμένο το σπίτι του κ. Στουρνάρα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο κίνδυνος που διέτρεξαν οι δύο κατοικίες ήταν τεράστιος και πραγματικά από θαύμα δεν κάηκαν. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες και στα δύο σπίτια η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου