Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ, Απάντηση στον πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Γ.Μαρίνο

Ο πρώην βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Γιώργος Μαρίνος, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής παρέμβασης της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ για την αποβιομηχάνιση και την ανεργία στην περιοχή μας, ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγορεί για εκπροσώπους του κεφαλαίου, για υποστηρικτές του εκμεταλλευτικού συστήματος και της καπιταλιστικής επιχειρηματικότητας.

Ευτυχώς, οι άνεργοι, οι απολυμένοι, οι εκπρόσωποι των σωματείων των κλεισμένων εργοστασίων και των εργαζομένων που βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας και επισφάλειας, όχι μόνο δεν συμμερίζονται αυτές τις απόψεις, αλλά αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δίπλα τους, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης του αγωνιστικού κινήματος, που πρέπει να κλιμακωθεί για να κρατήσουμε τα εργοστάσια ανοιχτά και την κοινωνία όρθια.
Στην οικοδόμηση αυτού του μετώπου οι σύντροφοί μας του Κ.Κ.Ε. έχουν έναν αναντικατάστατο ρόλο να παίξουν. Το δικό μας κάλεσμα ενότητας και αγωνιστικής συμπαράταξης παραμένει πάντα σε ισχύ.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου